torsdag 25. august 2011

Full fres i krabbepannen...

....blir det i helgen - for da skal det kokes krabber!


Helt enig med frokost tv kokken Wenche ...at krabber helst bør spises
akkurat som de er når de er ferdig kokt.
Sikkert mange som liker å lage allverdens lekre retter og kreasjoner av den,
 men jeg er oppvokst med utendørs krabbekoking, hammer og svære tørkehåndlær.
 Min far og meg som var eneste som spiste krabbe hjemme ble henvist til trappen med krabbene.

Gjorde absolutt ingenting, vi var helt i vår egen verden vi.  C",)
 En ting som er "akseptert" under et krabbegilde hos oss er å fråtse og miste en smule av dannelsen.
 For det er jo såååå godt!
Må innrømme at jeg er pysekrabbespiser - og har til nå vært så fin på det at jeg bare spiser klørne, og velvillig gir husene til de som liker de. Men, etter å ha sett Wenche partere de så pent og forklare at den gode maten i krabben sitter i huset....skal jeg prøve.

Så ... ang det forrige innlegget....
ikke umulig at det blir "neste helg" C",)


Bent'n




3 kommentarer:

  1. Mmmm - det er bare så godt. Jeg er også pysete og spiser bare det hvite kjøttet :) Men akk så godt!

    Kos deg masse med krabbene, sikker på at det mye smak også på det andre, tøff du som hopper i det..

    Ha en finfin kveld og jammen er det ikke snart helg igjen!

    Stor klem fra Tove

    SvarSlett
  2. Herlig, det er bare såååå himla godt og trivelig med krabbekalas :O)
    Kos deg masser!
    Klem, Anne:)

    SvarSlett
  3. Tror jeg har spist krabbe bare en gang jeg, og da var kjøttet tatt ut og lagt pent tilbake i skallet igjen. Fint selskap med nydelig mat og masse godt tilbehør til. Synes ditt krabbekalas høres mye koseligere ut, UTE OG SPISE OG GRISE -det minner meg om når vi spiser tørrfisk:))

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.