Denne søndagen ble det lammefrikasse, som er en rett som passer mitt bedagelige vesen godt.
Lager seg nærmest selv....
Jeg brukte lårskiver av lam som fikk småkoke i et par timer sammen med løk, purre, laurbærblad, salt og hel pepper.
Saus
6 dl kraft
4 ss hvetemel
salt
pepper
en dash fløte
persille
4 ss hvetemel
salt
pepper
en dash fløte
persille
Rett før servering legger jeg i kjøttet og grønnsakene i sausen og har kokte poteter til.
Om vi ikke allerede var litt "eplekjekke"ble vi det iallefall etter desserten
- deilig eplepai med vaniljekrem, som jeg fant oppskriften hos havfruen, som hadde funnet den for noen år siden hos pia nelly - så takk for den!
Rakk ikke engang å ta bilde av herligheten før den var fortært av folket.
Ha ei strålande dag!
Bent'n
Elsker å finne lette, greie mat oppskrifter, er ikke typen som liker å kokkelere i timesvis, så takker for denne her ;)
SvarSlettdet er husets favoritt om enn laget på en litt annen måte enn her : ) hmm.. tror jeg må en tur i butikken : ))
SvarSlett