søndag 12. september 2010

skulle bare

...gå en liten formiddagstur med en venninne jeg ikke har møtt på lenge - og plutselig hadde vi gått til Vikinghytten, en fjelltopp som ligger med en fantastisk utsikt over Bergen, innselingen og bydelene rundt Bergen.

første merket på veien

Solen skinte og gradestokken viste 21' så det ble en strålende varm og fin  turopplevelse.


Hadde bare mobilkamera med i lommen - og angret litt på det når jeg var på toppen og hadde flotte motiv som kunne blitt bedre med zoom og finesser. Her (som en ikke kan se av bilde...)var det knopper av vannliljer på vannet, og jeg lurer på - er ikke det i seneste laget for de? Trodde det var på våren de blomstret som best jeg...Underveis var vi overrasket over hvor utrolig få mennesker som benytter seg av disse omgivelsene - spesielt på en sånn fantastisk dag. Området ligger sentralt i høyden over byen med lett tilkomst fra en rekke startsteder. Supert turterreng med stier som er merket med løypemuligheter. Vi fikk spise ferske rundstykker, appelsin og  "rett i koppen" helt for oss selv på denne benken som strekker seg langs hele hytteveggen til turlaget.
Åpnet alle sanser og nøt inntrykkene av klar luft, vakre bilder, stillheten og hadde en nydelig dag

1 kommentar:

  1. Hei, Bente
    Ja, det er virkelig en fin tur dere har hatt, lenge siden jeg har gått dit nå. Vi er ferdig å male stuen, nå er det bare å få ting og tang på plass. Blir nok noen endringer i forhold til hvordan det var. Fargen er virklig flott og malingen var en drøm; utrolig god å jobbe med. Ha en fin søndagskveld. Klem fra meg

    SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.