søndag 27. februar 2011

en liten oppfriskning av gangen

2011-02-25 001
Det ferdige resultatet.

IMG_4281
Førbilde…
Vet ikke navnet på fargen jeg har hatt på panelet fra da huset var nytt – men har alltid likt den godt. “Sjøgrønnblå” kanskje C”,) I gangen er det stående panel i 180cm høyde og resten  er tapetsert. Tapeten har vært skiftet en gang tidligere for ca fire år siden, og var egentlig ganske fornøyd med den også. Men den har fått seg noen rifter og skraper, og når en i tillegg deler hus med en handymann som liker å pusse opp …må “mor” om enn litt motvillig være med på en makeover av rommet. Startet med varmt vann, skrape og en haug med tålmodighet for å få av den eksisterende tapeten.
IMG_4283
Litt furten gikk jeg igang å male….og fikk sjokk når jeg var begynt på 1. strøket. Herre&%”#¤& som fargen så ut. Lakserosahudfarget..om jeg kunne sitte navn på den!!
Ble ikke i bedre humør av det nei….men bestemte meg for å gi den en sjanse til før jeg gikk og fant ny farge. Den så jo så fin ut i butikken (på den 2x2 cm fargeprøven) Vel – tre strøk ble det, og må si at fargen sammen med tapetet vi valgte ble det tilsammen veldig bra. Og når min kjære i tillegg syntes jeg hadde vært “så flink jente” og ble spandert ut på en superdeilig middag – e mor baare blid og fornøyd igjen.

3 kommentarer:

 1. Synes fargen ser fin ut, jeg. kanskje vanskelig¨å se den rett her i bloggen, men det jeg ser er absolutt ikke noe galt med, synes jeg :o)
  Håper du finner deg til rette med den etter hvert!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. Hei Bente :)
  Fargen var nydelig og resultatet ble jo kjempebra. Ha en flott uke.
  Hilsen Hilde og Kenzi

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Du har vært kjempeflink! Ja det er lett å la seg forville av fargene på de små lappene i butikken, men det gjelder å være tålmodig og male flere strøk så fargen kommer til sin rett.
  Så heldig du er som har en handyman som pusjer på! Jeg har også en handyman, men her hos oss er det jeg som må komme ideene:)
  Ei fin uke videre ønsker jeg deg!

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.