fredag 18. juni 2010

Deilig å bo på landet..


På solskinnsdager som forleden er det fantastisk å bare kunne gå rett utenfor døren og være like i nærheten av skog og mark, sjø og fjell og bondegårder med masse dyr.
Hadde gleden av å passe to småtasser, og sammen spaserte vi ut i skogen. Som treåringer flest var det full fart og høyrøstede gledeshyl. Så når jeg spurte om han kunne høre fuglekvitring, lurte han på hva jeg mente...for han hørte jo ingenting (som om det var rart) Du må være musestille og så må du lytte og bruke øynene til å få øye på de små skjønne høyt oppe i trærne. Plutselig ble turen enda mer spennende for han - og han gjorde meg oppmerksom på mange småting som vi ellers ikke legger merke til mens vi er ute og suser avgårde.
Tenk så deilig å nyte turen optimalt ved å bruke alle sansene vi har til å kjenne deilig lukt fra skogsbunnen, nyslått gras, lyden av småfuglene som kvitrer seg imellom og følge edderkopper og maur sin hektiske arbeidsdag i for dem en uendelig stor eng.


I livet finnes ingen generalprøver, kun premierer


3 kommentarer:

 1. Tusen takk for at du vil følge bloggen min.
  Kjempekoselig :))
  Her kommer jeg tilbake ;)

  Ha en fin kveld
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hei, Bente
  Takk for at du vil følge bloggen min, det var koselig. Jeg er ikke 100% sikker, men 99,9% sikker på at du og jeg har en felles bekjent. Spiller egentlig ikke så stor rolle, men eg ble litt nysgjerrig, vet du.

  Ser du nettopp har begynt å blogge; velkommen til "Blogglandia" der er moro, men man blir fort hektet. Legger meg til som følger og bloggen din i blogglisten min, så kommer jeg innom igjen. Ha det bra! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Heisan, velkommen på blogg! Jeg håper du får mange bekjente gjennom Bloggedamer40+! Og kanskje du vil følge meg også.
  Enig med deg at det er deilig å skru på alle sanser i naturen......og få de lille oppmerksom på det...det er jo så lett å begeistre de små....
  Jeg leste også ditt innlegg under her, og det minnet om noe som står på Bascoguttens blogg......om vofser og hva vi kan lære om dem...
  http://bascogutten.blogspot.com/
  Kjæresten min ønsker seg hund, og det kan jaggu være at han får også!
  Stor klem, M

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.