lørdag 10. juli 2010

nostalgi

Har en stor lidenskap for å tusle og rusle i gamle forlatte hager og blir like forundret over hvordan noen kan forlate noe så vakkert. Her om dagen tok turkompisen og meg oss en etterlengtet tur i høyt gras, lyng og skog og fant igjen en av idyllene vi lusker iGammeldagse  klesklyper klare til bruk, og har sikkert i sin tid vært flittig i bruk. Kunne nesten fornemme duften av nyvasket hvitt sengetøy som vaier i vinden på snoren blandt store eiketrær og store prydbusker.
Restene av en gammel og go hengekøye som sikkert har båret mang en kilo og vugget dem til ro og fornøyelse. Ser nesten ut som den fremdeles er i fart.


Kanskje det er en JA benk? Synes den er et helt rått fotomotiv - hjemmesnekret og malt og sikkert flittig brukt til å skue utover den enorme hagen, eller romantiske dater under et stort gammelt tre. Ser nesten ut som det er høst pga alt løvet som ennå ikke er blitt til jord igjenNydelig! Enorm blodbøk og ditto stor rododendron i en nydelig lys lilla farge.
Mon tro hvor gammel disse kan være - og lurer på hvor mye stell og gjødsel de ikke har fått på maaange år, og likevel så overdådig flotte.Joda...har "nappet" noen avleggere på tidligere turer.En sliten gammel trapp med rester av en fantastisk stilig grønn farge, med en akeleie som får stå helt i fred for å bli tråkket på eller plukket. Eller? C",)Og tilslutt...dagens "gode" gjerning.
For disse stakkarne var inneklemt i et kjøkken som hele taket var rast sammen i, og syntes det var for gale å la de bli igjen for å bli knust. Da har de det nok bedre på kjøkkenhyllen hos meg og min familie. De ble vasket og pusse godt - og nå står de der og skinner...alle sammen.


Ønsker alle en fantastisk sommer full av samlebare minner og nytelse!


.

4 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Schutz er en del av IPO, de bruker figurant når hundene har lært hva de skal. Basco klarer seg med "pølsa" foreløpig.
  Så morro at du har schæfer, synes det er en herlig rase. Basco er min fjerde og i løpet av året/vinteren blir det en til her hjemme.
  Liker bloggen din og legger meg til som følger.
  Ha en fortsatt fin dag :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja der var det mange skatter:) Synd at slike plasser står og forfaller.....
  Ha fine dager...klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Oi, for en flott plass!
  Kunne tenkt meg å gått på "slang" der;)

  Koselig blogg du har, legger meg som følger.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. For en spennende blogg. La meg til som følger her jeg. :)Klem fra Mette.

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.