fredag 25. mars 2011

HA EN FANTASTISK HELG!

Gleder oss til å åpne camping sesongen i helgen. Foreløpig ser været ut til å være på vår side heldigvis. Da kan vi pusle og tusle ute og inne for å gjøre klart til en fantastisk sesong med stabilt pent varmt vær (for den er besilt ..nemlig!)


Imorgen har jeg med en fin bukett med søte fjortiser som skal spille siste serierunden i volleyball for i år, og gleder meg til å være med de for siste gang som u14 spillere. Til høsten blir de u16 spillere og dermed blir det "voksen" volleyball spill. De har masse talent som bare venter på å komme ut i full blomst - akkurat som snøklokkene!

TID DU TILBRINGER MED BARN, ER ALDRI BORTKASTET.

Go helg til alle og enhver

Klem Bent'n

5 kommentarer:

 1. Så deilig å få starte opp camping sesongen. Vi gleder oss også til å starte opp hyttelivet igjen. Herlig å ha en plass å reise til i helgene, virkelig avkobling deluxe!:)
  Lykke til med turneringen, krysser fingrer og tær! GOD HELG!:))¨
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. enig!! Tid med barn er aldri bortkastet!!! jeg har bestillt meg flybilletter ikveld. Tobias, barneabarn, vil at mormor skal klippe håret hans... Vel, jeg har ikke vært der siden november, klart gutten må klippes, ingen andre får. Så han sist i jula...guh som jeg gleder meg:)
  Sesongåpning er toppers, vi er sent ute i år. Nyt det!
  Herlige bilder av gutta i innlegget under her:))
  god helg, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Å, sneklokker!! Her har vi sne i massevis, men ingen klokker. Tror det blir lenge til vi får det så vårlig som dere har det.
  Trodde vi skulle åpne hyttesesongen denne helga, men nei, uværet har ført til stor rasfare, så det blir nok heimen denne helga og.
  Håper på hyttetur neste helg:)
  Lykke til med volleyballjentene!!
  Klem og god helg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du har tatt på deg oppgaven med å bestille det fine været...Ha en super helg.

  SvarSlett
 5. Helt enig, tid med barn er aldri bortkastet! Ble veldig glad for at du har bestilt det fine været til oss, det skal nytes :)
  Ha en super uke :)
  Klem

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.