mandag 27. juni 2011

En pust i "regnet"


Ikke det at jeg er glad for at det styrtregner idag...

men, likevel gjorde det godt med en pause (som bare værgudene vet hvor lang blir)fra fliselegging på terassen. Det er nå vi klør oss litt i hodet - og lurer på hvorfor i alle dager vi ikke kunne nøye oss med halvparten så stor terasse.Det er ikke det at det er så vanskelig, eller kjedelig - men himmel så mange ganger vi må ned i huk og knebøy og reise oss igjen.
Og når "gamle slitte" volleyballknær er fornøyd - gir de kraftig beskjed.

Flisene som er 0.30X0.60 cm og dermed 0.18m2 pr flis - tilsier at
det blir noen tusener knebøy før vi er ferdig.. for å si det sånn.


Blir nok sikkert veldig fornøyd når vi blir ferdige, og da ...da skal vi ikke ha flere store prosjekt på veldig lenge. (trur eg)
Da skal vi bare sitte og kose oss med sesongens gosaker på fat og i glass  med familie og venner som savner "uteplassen" sin - med eller uten sydvest og støvler


Vår egen lille store "værgud" nøyde seg i flere timer med å bare såvidt stikke snuten utfor døren i styrtregnet idag, og vurderte deretter hvor tissetrengt han var...tilslutt måtte han gi tapt og få mor med seg en liten stripe. Han er ganske morsom når vi kommer tilbake fra tur i regnet. Av en eller annen grunn hater han å være våt i ansiktet og forlanger å bli tørket helt tørr (ellers kneker han hodet på oss for å tørke seg selv) Han får ikke komme inn før han - på kommando rister seg...men idag hadde han visst glemt hva det betydde - så når jeg sa "rist deg" borret han hodet mellom knærne mine for å tørke seg hver gang. Stod lenge og vel før han ristet seg - og ble deretter sååååå fornøyd når døren gikk opp og han fikk gå på vaskerommet for å bli tørket med håndkleet sitt.
Eldstejenten sier han e en bortskjemt mammadalt
 - kan ikkje skjønne ka hon mener C",)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. En formidabel jobb - men gosh så lekkert det blir!! Rent misunnelig jeg :)

  Helig med bortskjemt voffse :)

  Nyt morgendagen og plei de såre knærne ;)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. For en herlig fliselagt terrasse, har et sydlandsk preg over seg den her :O)
  Blir fint å nye i godværet - som vi iallefall i Tromsø har fått en BIT av i år!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 3. oi oi oi..her blir det flott!! Det er en stor jobb dere holder på med, men dere kommer til å bli storfornøyde etterpå og kjenne at hvert et knebøy var verdt det;-)) Så deilig med fliser en bare kan bruke vannslangen på å spyle reine, og slippe for oljing og vedlikehold. Heldige dere!!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.