onsdag 1. desember 2010

...jeg fant jeg fant

...et bittelite søtt juletre - som eldstejenten min skal få til pynt utenfor døren til sin koselige leilighet.


Og når en er så heldig å ha med seg "arbeidshest" - så går det helt fint å samle med seg litt granbar som skal brukes til pønt her og der, litt kongler og en treskive av et saget tre som bare lå der. Og på toppen - et lite fint juletre...

Treskiven ble perfekt til juletrefot når vi bare fikk boret et lite hull i den. Og litt sløyfebånd knyttet rundt søte små røde hjerter - ble det riktig så søtt syntes jeg. Litt lys tvunnet rundt hadde gjort seg - men Ikea har ikke lenger disse greie små fargede lysene som gikk på batteri
(ikke så økonomisk eller miljøvennlig kanskje
...men til jul kan vi vel tillate oss litt)Til et søtt par i hjerter fra mammi C",)


7 kommentarer:

 1. Ikkje du skjønn, vel! Treet var søtt, ingen tvil om det. Ønsker deg fine adventsdager. Klem fra meg som har måttet ta nettene til hjelp...

  SvarSlett
 2. Så nusselig lite tre,og for
  en skjønn hund da.
  Kose deg.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei, tusen takk for besøk og gode ord hos meg. Alltid kos med nye blogger, jeg likte din og har lagt meg som følger hos deg også :)

  Nyt adventstiden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei Bente :)

  Så flott treet ble :). Leste litt her hos deg, og jeg skjønner godt at Ozzy ble fortvilet når høna hang høyt der oppe :). Koselig blogg du har, med kjempefine bilder. Jeg måtte legge meg til som følger :).

  Takk for dine ord hos meg. Dette var første tilbakemelding på at jeg skriver også om det som ikke er like lystig. Det var kjekt å høre at du synes miksen var ok :).

  Ønsker deg en fin dag. Klem :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for gode ord og innspill, det varmer=)! Så kjekt å ha med seg "arbeidshest", kan få med seg mye hjem da;)! Ozzy er jo bare så herlig!! Treet ble kjempe fint med pynt!! Jeg mener å ha sett disse mini lysene med batteri på Ikea...eller var det Europris?? Hm...!

  Ha en varm og fin kveld!
  Klemmer!

  SvarSlett
 6. Heldige du som fant så mye fint på turen din, og heldige dattera di som får et lite juletre til å pynte med!
  Jeg må beundre de nydelige vinterbildene du har lagt inn i bloggen din, riktig vakre er de:D
  Jeg ønsker deg ei trivelig helg!

  SvarSlett
 7. Næmen for et koselig lite juletre da ;) Og så søtt når din venn bar det hjem ;) Jeg har også noen små trær på trappa mi ;)

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.