torsdag 18. november 2010

Se opp for hønelanding...

Kunne ikke skjønne hvor Ozzy'en ble av idag - vanligvis trenger han ikke mange sekundene før han kommer rett i retur med det som er kastet eller gjemt for han. Så jeg måtte gå etter han for å se....

...og der var årsaken


"hønå" hang fast i treet og så skikkelig fortvilet ut der hu hang. Må jo ha tenkt.. av to onder, hva skal jeg velge - henge her, eller i gapet på ozzy'en.
Vel, måtte ta valget for hun og ristet hun ned. Og vips - der var vi igang igjen.
Vakker formiddag med klar og kald frisk luft med solen som ikke helt hadde bestemt seg for å komme helt frem eller ikke.

Ozzy'en er min besteturkompis, og "hønå" er hans - den gjør han nesten hva som helst for å få leke med. Ganske god å ha for å bryte uønsket adferd fra han (til en viss grad og innen rett tid iallefall C",) )


Stolt som en hane?!.... er det hans jobb å sørge for at "hønå" kommer seg trygt hjem i kurven etter en treningsøkt. Ser ut som luften er gått helt ut av hun - bokstavelig talt.

på vei hjem kom vi over et bittelite eple som klorte seg fast som siste i rekken av både andre epler og blader. Var litt sjarmerende der det hang!Ha en fin fin dag

klem Bente

3 kommentarer:

 1. Måtte le litt her nå :o) Herlig med den høna i treet ;) Er det ikke rart hvor populære disse er ;) Flotte bilder du har tatt også ;)


  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 2. Artig beskrivelse og bilder fra turen dere har hatt i dag, du, Ozzy og høna:)
  Ønsker dere alle tre ei fin helg med nye spennende utflukter:D

  SvarSlett
 3. Her burde de betale så det svir, ja!
  Hoho, og jeg er ellers helt enig med deg :O)
  Andre må få være ifred, så kan de dra til fjells med seg selv og sprengstoffet sitt!
  Ha en fin kveld, Bente
  Klem, Anne:)

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et spor.